2021-01-21 - Ogłoszenie o naborze na stanowisko Asystenta do spraw szkoleń do realizacji projektu „Dobra edukacja ”

Szkoła Podstawowa w Dubinach   ogłasza nabór na stanowisko  Asystenta do spraw szkoleń do realizacji działań przewidzianych w projekcie „Dobra edukacja” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2014-2020 Osi Priorytetowej III KOMPETENCJE I KWALIFIKACJE, Działania 3.1 Kształcenie i edukacja, Poddziałania 3.1.2. Wzmocnienie atrakcyjności i podniesienie jakości oferty edukacyjnej w zakresie kształcenia ogólnego, ukierunkowanej na rozwój kompetencji kluczowych.

Asystent ds. Szkoleń zobowiązany jest do realizacji zadań zapewniających prawidłowe wykonanie projektu w tym:

1. Prawidłową organizację i realizację szkoleń i zajęć projektowych (w  tym harmonogram zajęć, podział na grupy)
  2. Prawidłową dokumentację zajęć i szkoleń projektowych
  3. Sporządzanie i prowadzenie dokumentacji sprawozdawczej projektu (w wersji elektronicznej i papierowej).
  4. Współpracy z Instytucją nadzorującą projekt w zakresie realizacji projektu (bieżące kontakty, udzielanie wyjaśnień, przygotowywanie dokumentacji na potrzeby kontroli).
  5. Przestrzeganie procedur związanych z realizacją projektu i wykonywanie innych zadań wynikających z potrzeby prawidłowego zrealizowania projektu.

Wymagania niezbędne:

• wykształcenie wyższe;
  • min. 2 lata doświadczenia w pracy na rzecz projektów finansowanych ze środków unijnych
  • min. 2 lata doświadczenia w organizacji i realizacji szkoleń edukacyjnych

Dodatkowe wymagania:

• dyspozycyjność;
  • umiejętność obsługi komputera (Excel, Word);
  • zaangażowanie w wykonywane działania;

Wymagane dokumenty:

• CV i list motywacyjny;
  • dokumenty potwierdzające posiadanie wymaganych kwalifikacji i doświadczenie zawodowego np. referencje, zaświadczenia;
  • oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych;
  • inne dodatkowe dokumenty potwierdzające posiadane kwalifikacje.

Liczba miejsc:  1

Forma zatrudnienia: z wybraną osobą zostanie podpisana umowa –  zlecenie (średnio 40h/m-c)

Oferty należy składać osobiście w zamkniętej kopercie  z dopiskiem: „Nabór na stanowisko Asystenta ds. szkoleń projektu Dobra edukacja”  do dnia 29.01.2021r.godz. 13.00  w sekretariacie  Szkoły Podstawowej w Dubinach , ul. Główna 1b, 17-200  Hajnówka lub w formie elektronicznej na adres: dubiny@wp.pl

Dodatkowe informacje można uzyskać pod nr tel.: 85 682 46 31